FIRMAPROFIL

AUTORISERET VVS INSTALLATØR ØSTBLIK VVS ApS.

Din Miljøbevidste Totalentreprenør indenfor VVS- & Tekniske Installationer i København og omegn.

Der var engang...

ØSTBLIK VVS ApS er historien om det mindre, dynamiske Blikkenslager- og VVS firma fra Kastrup - beliggende på Amager ved København, - der igennem årene har fulgt med udviklingen indenfor VVS branchen og samtidigt er vokset i takt med vore kunders stigende behov indenfor professionel VVS service.

ØSTBLIK VVS Firmaprofil og servicebiler

Det betyder, at firmaet idag er vokset til 15 erfarne og motiverede medarbejdere og at vi nu kan præsenterer os som totalentreprenører indenfor VVS, Blikkenslager, Teknisk Installation samt Facility Service overfor vores kunder og samarbejdspartnere i hele Danmark.
Siden starten i 1998 er det gået stærkt og vi har løbende udvidet vores kompetenceområder, - men vi har hele tiden holdt fast i vores oprindelige målsætning for ØSTBLIK VVS: At vi leverer en god og fair service i ordentlig kvalitet til en konkurrencedygtig pris, - både hvad det angår produktvalg som vores ydelser.

- Og her er vi så nået til!
Vi tror stadigt på, - at via en tæt dialog med vores kunder, - opnår vi sammen det resultat som er målet indenfor de økonomiske rammer der opstilles og de muligheder der er tilstede for den opgave, eller den entreprise ØSTBLIK VVS ApS professionelt påtager sig at udfører, - hvad enten den er af større eller mindre karakter.

Vi beskæftiger os med kunder indenfor alle kategorier, som ejendomsselskaber, andelsboligforeninger, private boliger, erhvervsvirksomheder, samt rådgivere og hele den offentlige sektor.
Miljørigtig installation
Vi har vores autorisationer og kvalitetssikring på plads og optræder med stor respekt for miljøet, både når vi udfører vores opgaver i hverdagen og i valg af de produkter som vi tilbyder til vores opgaver og projekter.

En firmaprofil der følger med udviklingen!
Vores faguddannede medarbejdere bliver løbende opdateret på den nyeste udvikling og teknologi i vvsbranchen igennem relevante kurser og uddannelser i samarbejde med vores leverandører.
Med et moderne sagsstyringssystem sikre vi ligeledes vores kunder en effektiv og korrekt ordreproces, - lige fra bestilling til fakturering.

ØSTBLIK VVS ApS. er medlem af TEKNIQ, Installatørenes Organisation og Garantiordning.
Læs mere hvad det sikre dig som kunde her!

Medlem af TEKNIQ, Installatørens OrganisationAlle medlemmer af TEKNIQ er omfattet af:

Ankenævnet for tekniske installationer
Skanderborgvej 238
8260 Viby J.
www.el-vvs-anke.dk

Tak for at du tog dig tid til at besøge os online. Vi vil glæde os til til at høre mere fra dig!

Velkommen hos Østblik VVS ApS!