DØGNVAGT 3250 5141 |  KONTAKT OS | VVS EFTERSYN

Persondata- og cookiepolitik

Persondatapolitik ved brug af dette websted.

Formålet med vores persondatapolitik er at forklare, hvordan vi indsamler, behandler og beskytter dine personoplysninger.

Når du besøger vores websted, registreres information af generel karakter automatisk. Disse oplysninger (serverlogfiler) indeholder f.eks. typen af webbrowser, operativsystem, domænenavnet på din internetudbyder og lignende. Disse oplysninger er anonyme og indeholder ingen information om din person. Anonym information af denne art anvender vi til statistik og til at optimere webstedets teknologi.

Webstedets ejeroplysninger:
Østblik VVS ApS.
Bjørnbaksvej 23
2770 Kastrup

1. Sikker forbindelse med SSL
Da vi er et ansvarligt firma gør vi naturligvis vores yderste for at beskytte de personlige data, som vi indsamler når du gør brug af vores online formularer og tjenester. Vores websted anvender en sikker forbindelse via HTTPS protokollen med SSL Certifikat for at sikre de personlige data du sender os optimalt.

2. Hvilke oplysninger indsamles ved brug af webstedets kontaktformularer og andre online tjenester?
2.1: Kontaktformularer:
De personoplysninger, som vi indsamler, omfatter udelukkende almindelige personoplysninger, herunder identitetsoplysninger så som dit navn, din e-mailadresse, din adresse/firmaadresse og telefonoplysninger, som du selv indtaster via webstedets kontaktformularer og tjenester. Dine personlige data og informationer vil aldrig blive anvendt i markedsføringssammenhæng. eller overgivet til 3. part uden dit udtrykkelige samtykke og behandles fortroligt.

2.2: Bestilling af El- og VVS-eftersyn via vores onlineformular:
De personoplysninger, som vi indsamler, omfatter almindelige personoplysninger, herunder identitetsoplysninger så som dit navn, din adresse, din e-mailadresse og telefonoplysninger, når du, som bestiller anvender vores online bestillingsformular. Herudover indsamler vi nødvendige data og informationer over den bolig/ejendom hvor eftersynet skal udføres, samt evt. oplysninger om anden faktura-adresse, end den hvor eftersynet er bestilt til, ad hensyn til korrekt oprettelse i vores ordresystem og senere rapportering. Du har også mulighed for at angive en email-adresse til din byggeansvarlige. Vi behandler alle disse data internt, fortroligt og i henhold til persondatalovens rammer.

3. Lagring og beskyttelse af personoplysninger
Vi opbevarer kun dine personoplysninger så længe det er tilladt i henhold til lovgivningen, eller så længe dette er nødvendigt for opfyldelse af de formål, hvortil dine personoplysninger (og alle andre indsamlet data) er indsamlet og registreret.
Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer dine personlige oplysninger på computere og webservere med begrænset adgang, som er placeret i Danmark. Vores tekniske partner (Tredjemand), har dog adgang til informationer i nødvendigt omfang for at kunne yde support af vores websted og tjenester.

Vi kan som firma ikke garantere 100 procent sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der kan være en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar.

4. COOKIESPOLITIK

Cookies er små tekstfiler, som kan bruges af websteder til at gøre en brugers oplevelse mere effektiv. Vi bruger cookies til at tilpasse vores indhold og annoncer, til at vise dig funktioner til sociale medier og til at analysere vores trafik. Vi deler også oplysninger om din brug af vores website med vores partnere inden for sociale medier, annonceringspartnere og statistik. Vores partnere kan kombinere disse data med andre oplysninger, du har givet dem, eller som de har indsamlet fra din brug af deres tjenester. Du samtykker til vores cookies, hvis du fortsætter med at anvende vores hjemmeside.
Loven fastslår, at vi kan gemme cookies på din enhed, hvis de er strengt nødvendige for at sikre leveringen af den tjeneste, du udtrykkeligt har anmodet om at bruge. For alle andre typer cookies skal vi indhente dit samtykke. Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies, og de kan ikke indeholde virus eller skadelige programmer.

Dette websted bruger forskellige typer af cookies. Nogle cookies sættes af tredjeparts tjenester, der vises på vores sider.
Dit samtykke gælder for følgende domæner: østblikvvs.dk
Du kan til enhver tid ændre dit samtykke fra Cookiedeklarationen på vores hjemmeside.

4.1 Sådan blokerer og sletter du dine cookies:
De fleste browsere er sat op til at acceptere cookies. Du kan dog vælge, at ændre dine browser indstillinger således, at din browser afviser tredjemands cookies eller giver besked, når en tredjemands cookie bliver sendt.
Slet cookies i Microsoft Internet Explorer
Slet cookies i Mozilla Firefox
Slet cookies i Google Chrome
Slet cookies i Opera
Slet cookies i Safari 
Vejledning i at slette flash cookies (gælder for alle browsere)

4.2 Statistik cookies
På dette websted anvender vi WordPress.com-Stats, en webanalyse-software, der leveres af Automattic Inc., 60 29th Street #343, San Francisco, CA 94110-4929, USA, der er registreret af Quantcast Inc., 201 3rd St, Floor 2 , San Francisco, CA 94103-3153, USA.
WordPress.com-Stats bruger cookies, til at hjælpe hjemmesiden med at analysere, hvordan besøgende bruger webstedet. Oplysningerne fra cookien om din brug af hjemmesiden (herunder din IP-adresse, anonymiseret før opbevaring) gemmes på serveren i USA. Du kan nægte brugen af ​​cookies ved at vælge de relevante indstillinger i din browser. Bemærk venligst, at hvis du gør dette, kan du muligvis ikke bruge alle hjemmesidens funktioner. Du kan fravælge at blive sporet af Quantcast med virkning for fremtiden ved at indstille en opt-out-cookie i din browser: http://www.quantcast.com/opt-out. Hvis du sletter din browsers cookies, skal du indstille denne opt-out-cookie igen.

4.3 Sociale Medier, 3. parts software/apps.
På vores websted er der indlejret dele-knapper og indhold fra sociale medier som f.eks. facebook og twitter. Herudover anvender vi skrifttyper fra Google Webfonts biblioteket. Disse websteder og tjenester kan efterlade såkaldte tredjepartscookies på servere udenfor EU, som vi ikke kontrollerer. Indlejrede cookies fra følgende tredjepartstjenester i USA kan efterlade cookies i din browser. Følg nedenstående links for at læse, hvordan disse tjenester bruger cookies og data:

Erhvert link til tredjemands-server er uden ansvar for os, ligeledes er indholdet eller pålideligheden af siderne der linkes til.

4.4 Cookiedeklaration. (Sidst opdateret d. 21-05-2018)
Nødvendige cookies hjælper med at gøre en hjemmeside brugbar ved at aktivere grundlæggende funktioner såsom side-navigation og adgang til sikre områder af hjemmesiden. Hjemmesiden kan ikke fungere optimalt uden disse cookies.

Navn Udbyder Formål Udløb Type
cookie_notice_accepted østblikvvs.dk Gemmer brugerens cookie-samtykke-tilstand for det aktuelle domæne. 29 dage HTTP Cookie
PHPSESSID østblikvvs.dk Bevarer brugertilstand på tværs af sideforespørgsler. Session HTTP Cookie

 

4.5 Marketing cookies

Marketing cookies bruges til at spore besøgende på tværs af websites. Hensigten er at vise annoncer, der er relevante og engagerende for den enkelte bruger, og dermed mere værdifulde for udgivere og tredjeparts annoncører.

Navn Udbyder Formål Udløb Type
GPS youtube.com Registrerer et unikt ID på mobile enheder for at muliggøre tracking baseret på geografisk GPS lokation. Session HTTP Cookie
impression.php/# facebook.com Anvendes af Facebook til at registrere visninger af sider med Facebook login-knappen. Session Pixel Tracker
PREF youtube.com Registrerer et unikt ID, der anvendes af Google til at føre statistik over hvordan den besøgende bruger YouTube vidoer på tværs af forskellige hjemmesider. 8 mdr. HTTP Cookie
VISITOR_INFO1_LIVE youtube.com Forsøger at estimere brugernes båndbredde på sider med integreret YouTube-video. 179 dage HTTP Cookie
YSC youtube.com Registrerer et unikt ID for at føre statistik over hvilke videoer fra YouTube brugeren har set. Session HTTP Cookie
SSESS3aeee7fa692013dc0b24af546b8e6ba4 anmeld-haandvaerker.dk Annoncer og statistik. 23 dage HTTP Cookie

 

5. Indsigt og klager
Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet.
Henvendelse herom kan ske til firmaets dataansvarlige:

Tommy Dam Kieffer
Email: tdk@oestblik-vvs.dk

Du har mulighed for at klage over vores behandling af dine personoplysninger, ved at tage kontakt til Datatilsynet.

6. Vores forbehold
Vi har gjort vort yderste for at sikre, at informationerne på denne hjemmeside er så akkurate og præcise som muligt. Vi fraskriver os ethvert ansvar for tab, skade og følgevirkinger ved brugen af informationer eller tjenester fra vores website. Vi anbefaler dig altid at verificere vigtige informationer, inden de bliver anvendt.
Indenfor rammerne af den gældende danske- og EU-lovgivning forbeholder vi os ret til at ændre indholdet af denne persondata- og cookiepolitik når som helst og anbefaler derfor, at du regelmæssigt læser vores aktuelle version.


— Sidst opdateret: Maj 2018 —